Om Bromölla Fritidscenter

Bromölla Fritidscenter är ett helägt dotterbolag till Bromölla kommun. Vi äger och driver anläggningar för sport, hälsa, utbildning, kultur, mässor, konferenser och event i Bromölla kommun. Vårt område är mångfacetterat och utgör en unik mötesplats för alla  – full av spännande kontraster! Det ligger vackert beläget intill Ivösjön med både badplats och vackra promenadstråk knutet till vår evenemangshall och idrottspark.

Sparbankshallen – Möjligheternas evenemangshall i Bromölla 

I vår fräscha evenemangshall Sparbankshallen finns stora möjligheter!  Sparbankshallen erbjuder en 2400m2 stor konstgräsplan fördelat på 3st 5-mannaplaner. Det finns förstås även möjlighet använda hela planen och därmed få tillgång till en 7-mannaplan. Vi erbjuder också 1 stort konferensrum, 14 fräscha omklädningsrum och toaletter, föreningskontor och företagshälsovård. I våra lokaler huserar även en privat aktör, REBEL PARK –  södra Sveriges första actionsportanläggning  med utmaningar för alla!

På REBEL PARK löser man separat inträde för att träna OCR (obstacle course running), Bouldering friklättring 160m2, trampolin/gymnastik och parkour. Hos Rebel Park finns en streetyta för kickbike, skateboard, BMX/dirtbike och inlines.  I Sparbankshallen finns en bistro där du kan köpa både fika och mat medan du tittat ut över arenan. Här kan man hänga oavsett om man vill träna eller inte!

Sparbankshallen vänder sig till både företag, föreningar och privatpersoner. Oavsett om du bor inom eller utanför Bromölla Kommun är du varmt välkommen att nyttja våra lokaler och områden utomhus.

Ivöstrands Idrottspark – Din mötesplats i centrum

Idrottsparken Ivöstrand norr om kanalen, alldeles intill Ivösjön,  är en plats där människor möts över generationsgränserna. Här finns utrymme för många varierande aktiviteter för människor i alla åldrar. Här finner ni vackra promenadstråk, sittytor och upplysta konstgräsplaner utomhus,. Vi erbjuder också två padelbanor och möjlighet att spela innebandy utomhus. Utöver detta finner du även planer för både beachhandboll och beachfotboll. I området finns ytterligare en skatepark utomhus med möjlighet att åka allt från skateboard och kickbike till inlines. Närhet till badplats och andra fritidsaktiviteter, så som Wakeboard och Actionsportpark, samt IföCenters fantastiska väggmålningar.  I anläggningen finns tillgång till fräscha omklädningsrum och duschar.

Sport och kultur – Kontraster i harmoni

Ivöstrands idrottspark och omgivningar ger alla i Bromölla kommun och våra besökare från andra orter en spännande möjlighet att hålla sig i trim och testa på nya aktiviteter. Vi är en mötesplats i centrum där sport och kultur möts i en spännande kombination.

Om verksamheten – dokument för nedladdning:

Styrelseprotokoll BFCABÅrsredovisingarÖvriga