KONFERENS

Du vet ju redan att ett miljöombyte både ökar kreativiteten och produktiviteten men om du och dina kollegor dessutom vill stärka sammanhållningen och öka motivationen kan vi hjälpa er göra ert möte till något utöver det vanliga. En positiv och annorlunda upplevelse, helt enkelt.  

Konferens

Vår moderna och fräscha konferenslokal ligger mitt i händelsernas centrum på samma gång som det känns att man befinner sig mitt i naturen. Lummigheten som ramar in Ivösjön där den ligger ett stenkast bort, alldeles intill idrottsparken med både fotbollsplaner, boule, padel och utegym skapar ett lugn. Vägg i vägg finns Ifö Centers världsberömda konstutställning och Sveriges första actionsportanläggning Rebel Park. Det går inte att sticka under stol med att Bromölla är utrustat med en unik plats som förenar idrott, konst och innovation på ett sätt som inte går att finna överallt. Du kan tro att vi är stolta! 

Konferensrummet passar både storsamlingar, föreläsningar och mindre möten. Här finns mjuka sköna stolar, möblerbara bord och stora fönster som vetter ut över idrottsparken. Rummet har gratis WIFI, kylskåp, rinnande vatten, storbildskärm och blädderblock men också en loungehörna med soffa och blackboard för kreativ brainstorming. 

Vi hjälper dig att skräddarsy en konferensupplevelse utöver det vanliga – hos oss finns alla möjligheter att skapa ett unikt möte! Kontakta oss för att boka en mötesplats fylld av gemenskap och inspiration.

När du bokar en konferens eller ett möte hos oss ser vi till att ni känner er väl mottagna. Vi anpassar lokalen efter era behov och skapar en inbjudande atmosfär. Bara säg till om ni vill ha kaffe på mötet och tillgång till vår balkong, så ordnar vi det!

Konferens och teambuilding

Det går alldeles utmärkt att kombinera konferens med teambuilding och andra aktiviteter. Glöm inte att vår konferenslokal ligger på en unik plats där både idrott, actionsport, konst och företag möts i en spännande kombination – alldeles intill lummiga grönområden och badplatser vid Ivösjön.

Det innebär ju att vi kan kombinera er företagskonferens med härliga aktiviteter som exempelvis padelspel, guidade konstvisningar och fotboll på naturgräs, sand eller konstgräs inomhus och utomhus. Och vill ni ha frukost, lunch och eftermiddagsfika så ordnar vi förstås även det!

Våra paket