Bromöllabolagen söker en Projektledare Fastighetsunderhåll

Är du den vi söker?

Bromöllabolagen fortsätter att utvecklas och vi hoppas att just du vill vara med på vår resa. Vår verksamhet har genomgått en stor förändring och med det kommer vi att tillsätta en helt ny roll, en nyckelfunktion för Bromöllahems fastighetsbestånd som kommer att delta i bolagets fortsatta utveckling. Vi söker nu en Projektledare Fastighetsunderhåll.

Funktionen som nu ska tillsättas är en roll fylld av möjligheter och utmaningar. Det huvudsakliga i ditt uppdrag är att ansvara för att våra fastigheter håller den standard som är beslutad enligt budget och underhållsplan. Du måste ha god kännedom om fastigheternas status och vara kunnig i vilka eventuella insatser som bör genomföras. Det är viktigt att du som person motiveras av att arbeta varierat där du prestigelöst hanterar både det komplicerade och det enkla. Du kommer att driva större projekt över tid samtidigt som du ska lösa mindre och mer kortsiktiga uppgifter. Din förmåga att prioritera är viktig och du måste kunna säkerställa att dina projekt hanteras korrekt från start till slut. Självklart ska du inte lösa allt ensam, en stor del av ditt uppdrag handlar om att knyta rätt samarbetspartners och underleverantörer till de uppdrag som ska lösas. Du kommer att upphandla tjänster och driva vissa avtalsförhandlingar. Idag finns en underhållsplan som du ska arbeta efter, utveckla och uppdatera. Du kommer även att vara en intern support i byggtekniska frågor bland annat till verksamhetsansvariga inom bolagen.

Projektledare Fastighetsunderhåll kommer att rapportera direkt till VD och ingår i Bromöllahems samordningsgrupp. Placeringsort är Bromölla och tjänsten är på heltid. Tillträde snarast.

Du har någon form av eftergymnasial utbildning företrädesvis med teknik- eller bygginriktning. Du har minst två års erfarenhet av projektledning eller liknande, inom relevant område. Du ska ha erfarenhet av upphandling av underentreprenörer. Det är en fördel, men inget krav, om du har specialkunskaper inom exempelvis byggteknik, installationer eller energi. Du är van att arbeta i office-paketet. Bromöllahem använder fastighetssystemet Vitec. Du uttrycker dig korrekt och trevligt i tal och skrift och administrerar ett projekt problemfritt. B-körkort är ett krav.

Vilka är vi?
Bromöllabolagen är ett samlingsnamn för de kommunala bolagen Bromöllahem, Bromölla Energi & Vatten, Bromölla Fjärrvärme och Bromölla Fritidscenter. Vi arbetar tillsammans och delar funktioner och personalresurser mellan bolagen.  Vi är totalt 26 st kollegor.

Bromöllahem äger och förvaltar runt 1 000 lägenheter och 50 lokaler i Bromölla med omnejd. Vi strävar efter att ge god service och bra och välskötta boenden till våra hyresgäster. Vårt mål och fokus är att på olika sätt bidra till våra hyresgästers livskvalitet. I framtiden ser vi större standardhöjande satsningar på befintligt fastighetsbestånd såväl som nybyggnation. Vi ser oss som en självklar del i Bromöllas utveckling och tillväxt.

Din ansökan skickar du till jobba@bromollabolagen.se I ämnesraden skriver du Projektledare Fastighetsunderhåll. Välkommen med din ansökan senast den 30 augusti 2019. Observera att vi kommer att arbeta med löpande rekrytering.

För eventuella frågor angående den här rekryteringen kontaktar du Ylva Schnorrenberger, 0708-164031 alternativt mailar jobba@bromollabolagen.se.

I den här rekryteringen samarbetar Bromöllabolagen med iNSE Organisations- & Ledningsutveckling AB. Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen.