Det händer i April-Maj 2019

Aktuellt på Ivöstrand

Våren är på ingång och det knoppas på träd och buskar. Snart står hela Ivöstrand i blom och det doftar solvarm asfalt i Bromölla Centrum. Visst kan du känna det, om du sluter ögonen och anstränger dig? Snart är årets härligaste tid här! Vi längtar efter det mullrande, swishande ljudet av skateboardåkare på slät betong, det skrapande ljudet av hjul mot metall. Vi längtar efter den ljumna brisen från sjön, knastret från utomhusgrillarna och våta fotbollsskor, fulla av nyklippt gräs som hamnar precis överallt – även där vi inte vill ha det. Vi minns skratten och glädjen från förra sommaren och kan knappt vänta på att få skjuta straffar i solnedgången. Att stanna till vid utegymmet efter en löptur och göra några övningar innan vi joggar vidare hem. Det sjuder av liv och vi Bromöllabor längtar efter aktiviteter, gemenskap och glädje – eller hur? På Idrottspark Ivöstrand händer det massor. Här följer en del av de lite större evenemangen under April-Maj. #VårtBromölla

påsk Iföcenter

Valborg i BromöllaHumlestafetten 2019Sparbanksdagen 2019Wake Park Tour i BromöllaBromölla Padel Tour