Bromöllabolagen söker Kommunikatör/Koordinator

Vill du vara med och utveckla Bromölla?

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön.

Bromöllabolagen är ett samlingsnamn för Bromöllas kommunala bolag; Bromöllahem, Bromölla Energi & Vatten, Bromölla Fjärrvärme och Bromölla Fritidscenter. Vi arbetar effektivt tillsammans inom de olika bolagen i en matrisorganisation vilket innebär att vi delar funktioner och personalresurser. Vi arbetar i en härligt platt och prestigelös miljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker nu en kommunikatör/koordinator som kan bli ytterligare en resurs i arbetet för att bli ett mer kommunicerande och serviceinriktat bolag.
Du kommer arbeta nära marknads- och kommunikationsansvarig med den mer praktiska delen av kommunikationen så som textbearbetning, uppdateringar hemsidor, sociala medier, event, annonser och trycksaksproduktion. Du kommer också att sköta bokningar och koordinering av Bromölla Fritidscenters aktiviteter och område.

Vem är du?

Vi söker dig med goda kunskaper och intresse för sociala medier och digital kommunikation, du är kreativ och har känsla för grafisk form samt är bra på att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Du har goda kunskaper i Adobe programmen InDesign, Photoshop och Illustrator.
Du är social, strukturerad, problemlösande med ett eget driv och tycker om att ha många bollar i luften. Som person är du samarbets- och serviceinriktad, du är flexibel och kommunikativ i kontakten med din omgivning. Vi är en liten arbetsplats där alla hjälper till när det behövs, även om arbetsuppgiften ligger utanför ditt eget område.

För att klara arbetet vill vi att du har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. En annan förutsättning är att du hanterar det svenska språket väl. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och värderingar.
Vi söker dig med rätt kompetens och som kan komplettera oss på ett bra sätt. Välkommen med din ansökan!

 

Information om anställningen och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast den 4 november 2018.
Anställning: Heltid, Tillsvidare med tillsättning snarast
Körkort: B

Kontaktpersoner

Frågor om tjänsten besvaras av marknads- och kommunikationsansvarig Therese Håkansson therese.hakansson@bromollabolagen.se
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen.

 

Sök tjänsten via e-post: info@bromollabolagen.se