Nu är det klart! Komplett och unik actionsportanläggning öppnar i Bromölla

Det har diskuterats ett tag och nu är det äntligen i hamn! Rebel park öppnar sin anläggning i Sparbankshallen.

Det har under en tid pågått avtalsförhandlingar och så sent som den 1 augusti 2018 undertecknades det från båda parter. Rebel park tar över verksamheten i Blåhallen och planerar att öppna vid årsskiftet. Konceptet är en komplett och unik actionsportanläggning med mål att bli världens häftigaste actionsportläger för barn och ungdomar. Daniel Ralphén, ägare för Rebel park är idag redan aktiv på området där han är en av grundarna till wakeboardparken, Bromölla Cable park, det nya avtalet reglerar de aktiviteter som kommer att utföras i Blåhallen och cafédelen utav Sparbankshallen. I den befintliga Blåhallen kommer det exempelvis att finnas trampolinpark, klätterväggar, megaramp till skumgrop, Skate- BMX- och Kickbike område och OCR träning.

– Det är otroligt roligt att kunna skriva detta avtal med en lokal och mycket drivande entreprenör som Daniel Ralphén och Rebel park! Vi tror att detta kommer öka attraktionskraften för hela Bromölla kommun, öka turismen och ge en positiv effekt på näringslivet. Säger Lisa Paulsson på Bromöllabolagen.

Avtalet gäller under en 10 årsperiod.